Ads 468x60px

вівторок, 27 січня 2015 р.

Компанія Toshiba оголосила про розробку нової технології стереоскопічних дисплеїв, для яких не потрібні спеціальні окуляри. У нових дисплеях для формування об'ємного зображення використовуються градієнтні лінзи (GRadient-INdex, GRIN), градієнт показника заломлення в яких досягається шляхом прикладення напруги до рідкокристалічної комірки.

   Розробка вже випробувана на практиці в 15-дюймової панелі 4K (3840×2160 пікселів). Виробник відзначає властивий нової технології низький рівень перехресних перешкод, що дозволяє отримати високу роздільну здатність, і можливість перемикання між звичайним і стереоскопічним режимами. Якщо говорити числами, перехресні перешкоди в новому дисплеї становлять 2%, тоді як в інших стереоскопічних дисплеях вони рівні 5%.
Дисплей, в якому використовується нова технологія, першими змогли побачити відвідувачі виставки CES 2015, яка пройшла з 6 по 9 січня в Лас-Вегасі.

 

 

Програмне забезпеченя

Google SketchUp Моделювання
Tuxpaint Графічний редактор

Скарбниця знань (2-4 класи)
Скарбниця знань (5-6 класи)
Scratch

УВАГА!Матеріали на сторінці викладено лише для ознайомлення чи тестування. Всі файли - це зібрання посилань в Інтернеті і ніякої відповідальності за них автор сайту не несе!